Iskustva polaznika

U narednim tekstovima možete pročitati mišljenja i zahvale naših dosadašnjih polaznika o pripremama koje su pohađali u Centru Brucoš.Dragi profesori centra Brucoš,
ovim vam se putem javljam da sam 48. od 1127 ljudi koji su izašli na prijemni Medicinskog fakulteta u Zagrebu. Riješila sam biologiju 94%, a fiziku i kemiju po 80%.
Hvala vam od srca na vašoj pomoći i podršci, pripreme su mi puno pomogle i vi ste svi sjajni profesori (da sam imala takve u srednjoj školi, ne bih se morala ni pripremati za prijemni).
Svako dobro,
vaša Tijana PetekDobro vecer!

Evo, iako su nesluzbeni rezultati, ne vjerujem da ce se nesto puno mijenjati…
HRVATSKI – ukupno 80% rijesenosti… esej 85%, iako sam se bojao da je na granici prolaznosti
MATEMATIKA – ukupno 65% rijesenosti
i najvaznije od svega, na FOI-ju koji mi je prvi izbor, na listi za izvanredne studente, sam prvi na listi…
hvala na kvalitetnim pripremama i puno uspjeha u daljnjem radu zelim!
Srdacan pozdrav,
Domagoj KušanićPozdrav! Ovdje jedna vaša “učenica” koju ste pripremali za maturu u “Brucošu”. Rečeno mi je kako bi bilo u redu da vam javim rezultate mature iz svima nama dragog jezika.
Pa krenimo redom:

Književnost 69/80 bodova
Esej 80/80 bodova
Ukupni postotak riješenosti: 93,13%.

Ja zadovoljna, nadam se da ni Vi niste razočarani!
Zahvaljujem na pripremi i pomoći.

Lp,
ValentinaPozdrav!
Rekli ste da vam pošaljemo rezultate ispita,pa evo ponosno javljam da sam ocjenjen s tri. Ne mogu još vjerovati i van sebe sam jer sam smatrao hrvatski najtežim predmetom. Ostala četiri predmeta sam također položio!
Bilo je zadovoljstvo slušati vas i hvala što ste me nečemu naučili i podsjetili. 🙂
Vaš valjda najstariji maturant
Marco


Poštovani,
samo Vam želim zahvaliti na trudu i radu na pripremama koje su urodile plodom, tj. upisao sam engleski jezik i komparativnu književnost (moju idealnu kombinaciju) na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.
Iako je glavnina toga ipak moj rad i trud, ipak ste i VI imali veliki udio u tome pa sam samo htio zahvaliti i potaknuti Vas da nastavite tako i dalje.
Pozdrav,
Filip Car (Ljetni pripremni tečaj za Filozofski fakultet 1)

 


Poštovani,
kao što je i profesorica Prohaska tražila pohvalit ću vam se da sam nakon završenog zimskog tečaja priprema pristupio razredbenom ispitu na FSB-u i postigao 16. mjesto. Odnosno s još jednom učenicom dijelim prvo mjestu po broju ostvarenih bodova (ako ne računamo one koji imaju izravan upis i nisu morali pristupiti ispitu).
Za sve ostale informacije prilažem vam link na kojem možete vidjeti neslužbene rezultate prijemnog ispita na FSB-u.
http://www.fsb.hr/atlantis/upload/users_docs/080709232947_FSB_rezultati_srpanjskog_razredbenog_roka_2009.html
Srdačan pozdrav,
Ivan Trapić

 


Hej!
Ovo je moj mail zahvale svima na pripremama, stvarno thanx profesorima, a NAROČITO profesorici Marušić!!! Pripreme su stvarno bile super, bez njih definitivno ne bih uspjela biti 25. na pravu! THANX!
Sašenka Golubić, ljetna grupa prava

 


Veliko hvala profesoricama Boban i Paštar te profesoru Movre!
Zahvaljujući njihovom usmjeravanju upisala sam psihologiju i studirat ću ono što zaista volim.
Još jednom puno hvala i nadam se da ćete i u narednim godinama biti jednako uspješni!
Ana Sakoman

 


Javlja vam se učenica iz Brucoša. Samo sam vam se htjela javiti budući da sam primljena na pmf ( i na veterinu, ali to je samo bila alternativa), od 20 riješila sam 13 zadataka iz fizike, a ja sam skupa s Marijom i Matijom iz naše grupe ona koja od fizike nije znala ni f prije početka tečaja, tako da vam se zahvaljujem, jer ste nam stvarno dosta pomogli. Marija je bila još bolja, sad ne znam je li vam se javljala, ali uglavnom riješila je 18 zadataka iz fizike, za Matiju ne znam, ali mislim da nije upao. Samo mogu reći da ću svima koji me pitaju gdje da odu na pripreme preporučiti Brucoš nakon ovog uspješnog završetka suradnje.
Lana

Odgovori